Fokkers

Op deze pagina vind je de aangesloten fokkers.

Cashel Vale

Helma van der Hamsvoord

Sinds 1998 ben ik besmet met het toller virus, oftewel de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Mijn doelstelling bij het fokken van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever is het behoud van het ras zoals het van oorsprong bedoeld was. Een jachthond gespecialiseerd in de eendenjacht, maar ook een hond die graag avonds gezellig binnen bij je komt zitten oftewel je beste vriend. Werkwillig, speels, humor maar zacht van karakter. Gezondheid, karakter en de looks van een Toller gaan hier hand in hand.

From The Green Resort

Patrick en Petra van den Dries

Samen met onze prachtige roedel wonen wij in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2001 zijn wij besmet met het toller virus. Na ruim anderhalf jaar op een wachtlijst te hebben gestaan kwam onze eerste Toller Zosha bij ons. Met Zosha hebben wij heel veel cursussen gedaan waaronder gehoorzaamheid en behendigheid.

Fay’s Vision

Dominique de Haas

Onze kennel is gevestigd in de provincie Noord Brabant. Wij fokken volgens het Fairfok-beleid.

Mijn liefde voor Tollers is jaren geleden begonnen. Ik werkte bij een hondenopvang waar ik voor het eerst kennis maakte met een Tollertje. Ik was eigenlijk meteen verkocht. Na de nodige research over het ras was ik helemaal om.

Red Amicum

Annette Hiddink

In 2009 kregen wij onze eerste toller, Kobus en in 2012 kwam Jody bij ons wonen. Zij is de stammoeder van onze kennel. Onze kennel is gelegen in het Achterhoekse Zelhem.
Wij fokken af en toe een nestje met als doel gezonde, sociale en werklustige tollers te fokken. Maar ook een hond die graag bij je komt liggen.

of Blissful Reds

Viola van Broekhoven

Voordat in 2012 bij ons het “tollervirus” begon, hebben wij eerst een aantal honden uit het asiel bij ons in huis gehad. Met deze honden hebben zowel mijn man als ik gehoorzaamheidstraining gedaan op hoog niveau. Toen wij voor de Tollers (Nova Scotia Duck Tolling Retriever) zijn gevallen hebben wij eerst Tollers in gastgezin gehad voordat wij een eigen Toller kregen.